Disclaimer:

Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Deze website heeft een puur informatief karakter en bij de totstandkoming van deze website is getracht zo zorgvuldig mogelijk te zijn, desondanks kan algemene, of gezien de ontwikkeling van de danssport, informatie verouderd of achterhaald blijken, waardoor informatie onjuist of onvolledig kan zijn. Daarom kunnen aan de informatie, reserverings informatie, prijzen en gegevens ed. op deze website geen rechten worden ontleend. Mocht er desondanks toch sprake zijn van materiaal waar u bezwaar tegen maakt; neem dan contact op met de beheerder via het contactformulier. Deze disclaimer is tevens van toepassing op onze correspondentie, inschrijfformulier(en) en nieuwsbrieven, daarom kunnen aan de informatie, prijzen en gegevens ed. geen rechten worden ontleend.

Het aanpassen van de website door derden is verboden en een strafbaar feit!

 

Logo's:

De rechten van het logo van de I.S.T.D. (Imperial Society of Teachers of Dancing):

(NL) Alleen volledig betalende leden van de I.S.T.D. mogen gebruik maken van het I.S.T.D. logo op hun promotie materialen, website of advertenties!
   
(UK) Only full paid-up members of the I.S.T.D. may use the I.S.T.D. logo on their promotional materials (print or web), or advertising.

Het gebruik door niet leden van het logo is ten strengste verboden!

 

   
   
  istd registerd member    

 

 

De rechten van het logo van de I.D.T.A. (International Dance Teachers’ Association):

Het gebruik door niet leden van het logo is verboden!

 

 

  idta

 

 

Het gebruik van het logo of onderdelen van het logo van dansschool jeroen haak is verboden. In geen enkel kleuren combinatie, ook gebruiken van onderdelen van het logo is niet toegestaan.